Marnis (nl)

Tuin en kwekerij.

Na de oprichting in 1996 staat Marnis kwekerij bekend om zijn uniek plantenassortiment met zo’n 1500 soorten. Nagenoeg alle soorten zijn uitgeplant in de voorbeeldtuin.
Op de vernieuwde website www.marnis.info staan luchtfoto’s welke goed aangeven hoe de kwekerij er vanuit de lucht uitziet. Na mijn overname in 2009 is er veel veranderd.
Samen met mijn familie en de vele vrijwilligers is er de laatste jaren hard gewerkt om de kwekerij aan te passen aan de nieuwe tijd. De vijver is opnieuw aangelegd, er zijn nieuwe kweekbakken gemaakt, er is een nieuwe rozentunnel aangelegd, het venusplein is aangelegd en wanneer het weer aan de verwachtingen te wensen overlaat,kunt u onder bij het genot van een versnapering schuilen in het nieuwe chalet. Bij mooi weer zit u heerlijk comfortabel op het terras.
In januari van 2014 is de nieuwe schaduwtuin aangelegd. In het najaar van 2014 wordt er een geheel nieuwe website en catalogus gerealiseerd. Dit voorjaar gebruiken we voor het aanleggen van de nieuwe bos- en prairietuin die ontworpen is door Loek Peters.
Zoals u kunt lezen op onze website zijn wij geen standaard kwekerij maar bestaat het assortiment uit bijzondere bloeiers welke met veel liefde en aandacht, zo natuurlijk mogelijk gekweekt worden. Een bijzondere kwekerij ook dankzij de fantastische ligging in het mooie zuid Limburgse landschap. Een geliefde bestemming voor vakantiegangers uit het hele land, sterker nog, de Euregio.
Geniet van de rust, ergens in de tuin, op een bankje of onder een oude eik. Of maak een wandeling door de nieuwe prairie tuin. Daarnaast zijn wij nog bezig met het organiseren van andere, niet direct gelieerde activiteiten aan de kwekerij maar waar deze kwekerij zich uitermate goed voor leent. Deze zullen bekend worden gemaakt via de website: www.marnis.info

Info tuin

NIEUW ADRES

Kloosterweg 9
6241 Ga Bunde
Nederland

+31 (0)43 7853774

www.marnis.nl
info@marnis.nl

Open tuin 2019

Vanaf 15 maart, elke donderdag t.e.m. zaterdag van 10 tot 17u.
Website: extra koopdagen zie: www.marnis.nl
Entree, koffie en thee zijn gratis en een stukje echte Limburgse kost € 2.-

Marni1
Marni2
Marni3
Marni4
Marni5
Marni6
Marni7
Marni8